Mastering the addictive persononality med Carolyn Cowan - svenska

Mastering the addictive personality - Modul 1-3

med Carolyn Cowan

åter i Skandinavien i maj 2018

Den här vidareutbildningen för yogalärare är den enda i sitt slag:

De principiella teknikerna som lärs ut i det här programmet kan appliceras på alla former av yoga.

Utbildningen, som är en 60 timmars utbildning under en vecka är certifierad av Kundalini Yoga Teachers Association

 

Carolyn Cowan:

Carolyn är mångfacetterad i sitt förhållningssätt till återhämtning vid missbruk och spirituellt utövande, och hon har stor egen erfarenhet inom området. Hon har själv gjort resan genom återhämtning från missbruk av droger, alkohol, spel, rökning, socker och sex. Hon är Kundaliniyogalärare och utbildar om återhämtning (recovery) fråm beroende och missbruk.

Kundalini yoga har haft en enormt stor betydelse för hennes egen återhämtning från missbruk och beroende.

Carolyn är också "Psychosexual & relationship therapist" och har inom det fältet specialiserat sig i återhämtning från beroende, att läka trauma, hjälpa kvinnor genom svårigheter före och efter graviditet samt i att stärka kvinnor generellt och liksom efter sexuella övergrepp.

Information & frågor:

Camilla Assarsson e-mail: info@susedalensyoga.se

phone: +46 702 24 28 97

Yogans effekter vid beroende, återhämtningm Carolyn COwan, utbildning
12-stegsmetoden, bemästra återhämtningen från missbruk med yoga
Utbildning bemästra beroendepersonligheten, återhämtning, recovery från missbruk med yoga

KORTA FAKTA OM UTBILDNINGEN

 

Datum: 20-26 November 2018, Sverige

Plats: Dag Hammarskjolds Alle 42A,

Köpenhamn

Pris: 11250 DKK early bird (1510 € tom

30 septembe, late bird 13000 DKK/

1742 €.

 

Även i Norge 2019! Mer info kommer längre fram

MAT OCH BOENDE

 

Mat och boende ingår inte i kurskostnaden. Men om du bokar övernattning på Hotell Mårtensson i samband med utbildningen får du 15 % rabatt på ordinarie pris. Skicka mail till info@susedalensyoga.se för mer info.

I Halmstad finns många restauranger och matbutiker med ett varierat utbud, både vegetariskt/vegansk mat och icke vegetariskt/veganskt kök.

VEM KAN DELTA?

 

Den här utbildningen är öppen för alla former av yoga.

 

Utbildningen välkomnar deltagare som vill vara med för sin egen skull utifrån egna erfarenheter av beroende.

Copywright © Susedalen Health & Consulting 2018

MASTERING THE ADDICTIVE PERSONALITY - Intensivutbildning i tre moduler

 

Module 1: I modul 1 får vi lära oss innebörden av 12-stegsmetoden och SMART återhämtning. Vi lär oss också förstå kopplingen mellan trauma och beroende. I modulen får du lära dig mer om olika sorters beroenden, vilket t ex inkluderar beroende av substanser, processberoende och "kemiskt sex". Du får kunskap om hur beroende påverkar vårt sinne, vår kropp, kroppens hormoner och våra emotioner. I modulen tittar vi på effekterna av användandet av mediciner inklusive antidepressiva andra receptbelagda läkemedel, och hur det går hand i hand med beroendepersonligheten. Därutöver får du en överblick av de psykologiska och psykiatriska effekterna som är sammankopplade med beroende och återhämtning.

 

Module 2:  I den här modulen fokuserar vi på specifika asanas i yogan och deras direkta påverkan på sinnet, kroppen och hormonutsöndringen. Vi utforskar intentionens kraft, effekterna av pranayama och meditation och upplevelsen av mantra. Vi lär oss att fungera som en förälder för oss själva och varför det är viktigt att kunna göra det. Vidare lär du dig varför acceptans och gränser i återhämtningen är fundamentalt viktiga. Modulen fokuserar också på vad du som lärare behöver tänka på när du lär ut yoga i olika miljöer som fängelser, behandlingshem, träningscentra och yogastudios. I modulen går vi också igenom frågeställningar rörande arbete med klienter som är i behandling.

 

Module 3:  I den tredje modulen tar vi en närmare titt på kostens betydelse och avgiftning/rening av kroppen. Detta inkulderar förståelse för vikten av ett liv utan socker, koffein och andra stimulantia, och hur det påverkar återhämtning och beroendepersonligheten. Vikten av ett spirituellt utövande diskuteras i den här modulen liksom hur vi kan ersätta utåtagernade beteende med ceremonier och ritualer och varför det är viktigt. Ett fokusområde kommer att beröra hälsosamma sexuella relationer och intimitet. Vi skapar också en verktygslåda för dig att använda för en beständig återhämtning och återfallsprevention. En del av modulen går igenom planering och genomförande av kurser och klasser, samt att göra reklam för sina klasser och grupper och hur man bäst använder sociala medier i detta syfte.

 

Yoga, pranayama och meditation är grundpelare genom hela utbildningen.

 

Certifiering erhålls efter godkänt examensprov och deltagande i alla tre utbildningsmoduler. Om du inte har en utbildning som yogalärare kommer du inte godkännas för att lära ut kunskapen i denna utbildning. Den är då din egen kunskap att använda tills vidare, men vi uppmuntrar dig att fortsätta din yogiska resa och vidareutbilda dig till yogalärare!

 

KONTAKT

Tel: +46 (702) 24 28 97

FÖLJ OSS

BETALNING

På Susedalens Health & Consulting kan du betala med swish, kontant, med kort & via bankgiro 869-7591

 

Swish: 1235 709 696

© Copyright 2016 Susedalens Yoga & Hälsa. All Rights Reserved.