Tjänster
Holisk häls  med yoga och bioresonans, stärker kroppen från grunden

SUSEDALEN HEALTH & CONSULTING

 

Susedalen Health & Consulting arbetar för ett friskare arbetsliv, ett bättre välmående i socialt utsatta grupper, ökad medvetenhet och självkänsla hos barn, unga och vuxna generellt. För att må bra behöver vi balans i livet, i kroppen i sinnet och lyssna till själen. Om vi överbelastar oss med näringsfattig mat, sitter still, stressar mycket, utsätter oss för olika kemikalier etc så mår vi inte bra.

Susedalen Health & Consulting har ett helhetsperspektiv på hälsa vad gäller kost, träning, meditation och andning. Här kan du lära dig om vilken kost som ger din kropp de bästa förutsättningar, hur du kan balansera kropp och sinne med yoga och meditation. Teknikerna är lätta att utföra och lätta att få i in vardagen.

Naturen strävar efter balans och självläkning är naturligt och spontant. Hälsa och balans är vårt naturliga tillstånd. Jag hjälper dig att hitta dit och till dig själv. Sat Nam!

TJÄNSTER

Jag arbetar med både privatpersoner och företag och utformar yogaklasser, föreläsningar, workshops och utbildningar utifrån dina behov.

Föreläsning, utbildning, workshops

I dialog utformar vi förläsningen, workshopen eller utbildningen efter dina behov. Vi tar ett helhetsgrepp på området hälsa, självläkning och balans på ett tillgängligt och informativt sätt utan pekpinnar!

 

 

Yoga & meditation på jobbet för bättre välmående, bättre minne och ökad koncentrationsförmåga

Hälsokonsultationer

Som bicomterapeut på Holistisk terapi i Halmstad arbetar jag med att stärka upp kroppens självläkande förmågor med hjälp av bioresonans.

Jag arbetar även med kost- och näringsterapi och använder mig av olika analysmetoder.

 

 

Välmående, helhetshälsa och kost- och näringsterapi på Susedalens Yoga & Hälsa

Yoga

För mig är det viktigt att du kommer till yogastudion och känner dig välkommen. Därför är mina klasser personliga, tillåtande och fulla med glädje och värme. I klasserna och kurserna kommer du utvecklas och komma närmare din kärna, närmare dig.

 

Kundaliniyoga, hälsoyoga, poweryoga, yin yoga på Susedalens yoga

Copywright © Susedalen Health & Consulting 2018

KONTAKT

Tel: +46 (702) 24 28 97

FÖLJ OSS

BETALNING

På Susedalens Health & Consulting kan du betala med swish, kontant, med kort & via bankgiro 869-7591

 

Swish: 1235 709 696

© Copyright 2016 Susedalens Yoga & Hälsa. All Rights Reserved.