Recensioner

REFERENSER

 

Privatpersoner

"Efter varje yogapass händer det saker i min kropp, positiva saker.

Efter första passet släppte min ryggvärk som jag har haft dagligen i flera år, särskilt ont har jag haft när jag ska ta mig upp från sittande ställning.

Efter passet i torsdags har jag inte det motstånd i kroppen som har varit och känts i varje rörelse. Nu känner jag en lätthet och styrka i kroppen som det var länge sedan jag kände.

Jag känner mig också starkare mentalt.

Det är magiskt härligt och jag är så tacksam att jag får gå hos dig och ta del av din stora kunskap!"

Maria Linderoth, deltagare Kundaliniyoga

 

"Innan jag började med yoga hade jag efter min tredje graviditet en ständig värk i korsryggen. Läkare misstänkte diskbråck men sa att de i så fall inte gick att göra så mycket. Jag fick remiss till röntgen. I samma veva började jag att träna poweryoga. Min smärta i ryggen började bli bättre och bättre och den där remissen till röntgen behövdes inte längre. Det är vad yogan har gjort fysiskt med min kropp. Upptill detta har jag också funnit ett inre lugn i mig själv och en tilltro till min egen förmåga. Att jag duger och är bra som jag är. Yogan är kärlek till mig själv, både för min kropp och själ."

Maria Karlsson, deltagare poweryoga

"Första gången jag provade yoga fastnade jag för avslappningen i slutet av passet - äntligen något och någon som lyckades få mig att slappna av!

Nu har jag tränat yoga i tre år, en gång i veckan, ibland mer. Fortfarande är avslappningen jätteviktig för mig, och otroligt skönt när man känner att man är helt slut i kroppen efter ett Poweryoga pass. Men när jag tränat Yogan några gånger kände jag att yoga är en väldigt härlig träningsform som passar mig perfekt eftersom jag tränar upp min styrka, smidighet och balans men också lär mig att känna in hur kroppen och jag mår. Att känna in kroppen och andningsteknikerna jag lärt mig, har jag även nytta av när jag hamnar i stressiga situationer i vardagen och känner att jag behöver lugna ner mig.

Yogan har också lärt mig våga prova saker som jag tror att jag inte kan klara av. Snacka om lyckorus när jag vågade att prova att stå på huvudet OCH DET GICK! Har aldrig ens under mina 40 år vågat stå på händer!!

Och känslan när man märker att kroppen orkar och klarar saker som inte gick för ett tag sedan -WOW!!

Dessutom har jag mindre värk i axlar och rygg mot vad jag hade före jag började med yoga och min massör säger sig har märkt stor skillnad."

Pernilla Ekstrand, deltagare poweryoga

 

"För mig fungerar yogan som en trestegsraket. Under passet får jag först lägga av mig all veckans stress och fysiska slitningar på kroppen genom att andas och känna in kroppen. Passet kräver min totala koncentration och jag tar ut mig fysiskt och nollställer mig. Under passet får jag också ny energi inför veckan, både fysiskt men även genom vägledande meningar för både kropp och själ.

För mig återskapar yogan kontakten mellan kroppen och själen och jag upplever mig som hel och harmonisk."

Ingrid Alling, deltagare poweryoga

 

 

 

 

 

Företagskunder

Tibnor AB, Stockholm

Våga Va, Ljungby

Personalföreningen Hjärtat, Halmstad kommun

Steninge Vandrarhem

Copywright © Susedalen Health & Consulting 2018

KONTAKT

Tel: +46 (702) 24 28 97

FÖLJ OSS

BETALNING

På Susedalens Health & Consulting kan du betala med swish, kontant, med kort & via bankgiro 869-7591

 

Swish: 1235 709 696

$ 00.00

© Copyright 2016 Susedalens Yoga & Hälsa. All Rights Reserved.